Hållbar Effektivitet

TimeFinder brinner för att hjälpa människor. Att göra förändringar som frigör tid och ökar vardagsglädjen. Genuint och generöst. TimeFinders mål är att göra skillnad!

Om TimeFinder och Hållbar Effektivitet

TimeFinder har som målsättning att göra skillnad. Att skapa en hållbar effektivitet, både hos organisationen och den enskilda ledaren,  medarbetaren eller egenföretagaren. Detta genom att tillhandahålla konkreta redskap i form av metoder, verktyg och förhållningssätt för att frigöra tid, förbättra känslan av fokus och kontroll, öka vardagsglädje och välmående för att skapa en hälsosam  prestation och produktivitet.  

 Det är viktigt för oss. Viktigt på riktigt!

Hållbart resultat
Att bli hållbart effektiv handlar inte om att springa snabbare och jobba hårdare. Det handlar om att få kontroll och att hitta tid till sådant Du mår bra av att göra. Det som ger Dig energi. Hållbar effektivitet innebär inte tillfälliga lösningar eller s.k. quickfix utan det är resultat som ska hålla över tiden. Bestående resultat. Minskad stress, mer kontroll, ökat välmående och produktivitet är några av effekterna.

Att ha ledare och medarbetare som frigör tid, har bättre kontroll över sin arbetssituation, känner mer vardagsglädje och mindre stress kommer dessutom att visa sig på sista raden oavsett om det gäller t ex resultatet i kronor,  bättre kundrelationer, högre produktivitet eller minskad sjukfrånvaro.

Win-win-win
Vi jobbar bara med de bästa inom respektive område och för att attrahera dessa duktiga konsulter och samarbetspartners vill vi att de ska känna att de har schyssta villkor och att de vinner på ett samarbete med TimeFinder. Det handlar inte om att vi är dyrare än andra i branschen, snarare tvärtom, men hos oss går större delen av kakan till den som utför jobbet. En konsult som har fått bra villkor gör också ett riktigt bra jobb och vi på TimeFinder får nöjda kunder som gärna återkommer till oss. Ett WIN-WIN-WIN-koncept kan man säga.

Välgörenhetsprojekt
Vi på TimeFinder vill även bidra med både pengar och vår kunskap till organisationer och människor som jobbar för att göra världen lite bättre. Det handlar till exempel om att vi skänker pengar till olika välgörande ändamål. Det kan även handla om gratis eller subventionerade utbildningar för personer inom välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar som med TimeFinders hjälp förhoppningsvis kan bli ännu bättre i sitt arbete. Vi hjälper för att hjälpa helt enkelt.