Referenser

Vad tycker våra kunder och deltagare om våra utbildningar/träningspass och program?

Några referensuttalanden

Innan ni anlitar ett företag för att hålla en utbildning, träning, coachning eller föreläsning så vill ni ju säkerställa att den är bra och att den verkligen ger det resultat som utlovats. På TimeFinder vill vi självklart att det ska kännas jättebra direkt efter utbildningen/träningen/föreläsningen men även under lång tid framöver.

Flera av citaten nedan har kommit in spontant via mejl eller uttalande från deltagare men vi har också bett några av våra kunder att uttala sig om TimeFinder utbildningar, både direkt men även flera månader efter genomförd utbildning/träning/föreläsning. Några diagram från Individuella program visar också på vilken förändring man med enkla medel kan åstadkomma.

Hej och tack för en fantastiskt bra kurs :-) Jag har idag fixat med min Outlook och har aldrig haft bättre ordning. Tagit bort djupa mappstrukturer, flyttat mejl till Arkiv, datumsatt flaggor...Det är så snyggt och jag har mer koll...hoppas det håller i sigTack än en gång för toppenbra dag :-) 

Mejl från deltagare på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Tack för en fantastisk kurs. Jag uppskattar hur du fick en teknisk kurs att även omfatta större dimensioner som rör eget ansvar, välmående och fokus. Budskapen du förmedlar och din berättelse kom som en skänk från ovan. Jag är mycket tacksam för det!

Mejl från deltagare på en digital heldagsutbildning i  Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Drunknar du i mail och har massor av mail i inkorgen?  Har du skrivbordet fullt av lösa lappar? Glömmer du saker eller är rädd för att glömma saker?
Ploppar det ständigt upp tankar på vad du borde ha gjort? Känner du dig stressad? Du behöver inte ha det så längre.
 Jag har haft det så men fått hjälp av Timefinders individuella coachning. Med den har jag kunnat ändra tankesätt och fått enkla men enormt effektiva verktyg för att strukturera upp mitt arbete.
Inkorgen är nu oftast tom och det som finns där vet jag endast är nyinkommet och ohanterat. Allt jag har att göra finns nu samlat på ett ställe, och jag vågar lita på att jag inte glömmer något. Den stress som numera kan uppstå är när jag inte hinner göra det jag har att göra, men då har jag fått hjälp med strategier även för att hantera det. Det är en enorm skillnad mot att känna stressen av att inte ha full koll.
Coachningen har hjälpt mig väldigt mycket i arbetet. Känslan av att ha koll på vad jag har att göra är lugnande även när det är mycket att göra. Detta gör även att jag numera har väldigt lite arbetstankar på fritiden, och upploppande tankar på saker jag måste komma ihåg har försvunnit. Det händer så klart att jag kör i diket ibland, men med verktygen så går det snabbt att komma upp på vägen igen.
Jag ser numera många kollegor, beställare och andra entreprenörer som inte har den kollen. De missar att svara på mail, glömmer och missar saker. Vilket skapar problem både för dem själva och andra. De beklagar sig att de har flera hundra mail i inkorgen. Jag numera det är jobbigt när jag har tio ohanterade mail i inkorgen.
Denna individuella coachningen rekommenderar jag starkt. Det är väl investerad tid och pengar under förutsättning att ”klienten” vill förändra sig. I mitt fall så var det jag själv som såg problem och sökte hjälp. Alla förstår nog inte att de har problem. Då kan kollegor behöva vara vakna och se det åt dem.
Jag såg resultat väldigt snabbt. Redan efter första träffen och första genomförda läxan så var mailen uppstyrd och under kontroll. Verktygen har jag även nytta av i privatlivet.
Deltagare individuell coachning 

Tack för en riktigt bra dag. Jag har kommit igång med att strukturera och organisera min Outlook för att bli effektivare. Märker att jag stegvis blir effektivare och har bättre överblick över mitt arbete. Jag behöver inte ägna lika mycket tid för att leta efter mejl, dokument och VAD jag ska göra :-)

Mejl från deltagare på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Måste säga att detta var bland de bästa utbildningar jag någonsin varit på och du har en väldigt behaglig röst att lyssna på. Dagen bara försvann :-)
Mejl från deltagare på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Vilken toppen kurs du har och de jag har prata med var alla så nöjda. Det är så skönt att både få bekräftelse på att det man gjort inte varit helt galet och sedan få alla nya tips och trix som du lärde ut, tack för som sagt en jättebra kurs.

Mejl från deltagare efter utbildningen Arbeta smartare med OneNote

Det var en fantastiskt kurs! Så mycket vi fick veta och lärt oss under kursen :-).
Så bra utbildning med en pedagogisk lärare. Väldigt uppskattat!

Mejl från deltagare efter utbildningen Arbeta smartare med OneNote

Tack så mycket för ännu en riktigt bra kurs!

Mejl från deltagare som tidigare gått Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook och sen gick  Arbeta smartare med OneNote

Du ska veta att tipsen från föreläsningen är bland de bästa verktyg som jag har tillämpat det senaste året. Bara uppgifterna är en guldgruva.
Mejl från Marie ett år efter digital föreläsning/utbildning i Arbeta Effektivare med Outlook

Ja shit vilken förbättring det har blivit. Backspace börjar bli skitig haha :-)

Mejlsvar från VD och beställare av företagsanpassad utbildning i  Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook  på frågan om utbildningen gett något 

Jag marknadsförde den på sektionens APT idag och det blev min veckas ”High five” vid utcheckningen på mötet. En utbildning som jag kommer att ha stor nytta av och jag börjar förändringen redan idag. ;-)

Mejl från deltagare dagen efter att hon deltagit på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Tusen tack för en fantastisk kurs och för alla bra tips!

Mejl från deltagare på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Stort tack för den bästa utbildning jag genomfört, både till innehåll och till dig som utbildare. Jag känner verkligen att den gett mig mycket värdefull insikt och kunskap.

Mejl från Karin ca 2 månader efter att hon deltagit på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Stort tack för en mycket väl genomförd och användbar kurs. Det är fantastiskt hur mycket nytt man kan lära sig, trots att Outlook har varit ett dagligt arbetsverktyg de senaste 15-20 åren för mig. Är imponerad över hur du kan vara så pedagogiskt och ”precis” när du lär ut tips om en programvara, blir lätt annars bara massa klickande och hoppande bland olika fält. Kul att du även väver in lite andlighet och sinnesro, är övertygad om att vi alla behöver mer sådant i vår vardag.

Mejl från Henrik efter att han deltagit på en digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

Tack för bra presentation! Du hade en väldigt bra presentationsteknik – jag uppskattade bl.a. återknytning till ämnet – och jag fick med mig mkt nyttigt efter dagen. P.s. Hade en kort avstämning med en kollega som också bekräftade att hon uppskattade både kursen och din presentation – mycket dessutom. Tänker så att det inte missas om hon inte framför det själv :-)

Mejl från deltagare efter digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook

…På något sätt landade alla mail i uppgifter eller papperskorgen och inkorgen blev tom. :-)...Känslan av att få kontroll på saker börjar infinna sig. Tack för att du hjälper mig Maria. Detta gör jättestor skillnad för mig.

Mejl från Jörgen efter 2 kortare individuella genomgångar via Teams

Är så hemskt glad att jag fick möjlighet att gå den här korta kursen som betydde så väldigt mycket för min organisatoriska förmåga och min mentala hälsa. Tack!

Mejl från Hélène, deltagare på digital heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook ca 4 veckor efter utbildningen

Tack Mia för superbra, tydlig och pedagogisk utbildning! Ser fram emot att börja använda OneNote nu:-)!
Mejl från Marie, deltagare på verksamhetsanpassad digital halvdagsutbildning i Arbeta smartare med OneNote


Bästa Maria,

Stort tack själv för en kanonbra och givande kurs. Precis vad jag behövde, kommer underlätta mitt dagliga arbete oerhört. Mycket pedagogiskt upplägg, du är förträfflig på att förklara och instruera. Du är även tydlig i din kommunikation och väl förberedd, stort plus :-). Tack ännu en gång.

Mejl från Henrik, deltagare i företagsanpassad digital OneNoteutbildning 

Jag tror att jag var rätt effektiv innan kursen och mina medarbetare berättar ofta att de tycker jag får mycket gjort. Där är nog förändringen inte så stor, förändringen består i att det kostar mig mindre energi! 

En riktigt bra sak med hela detta konceptet är att jag nu kan säga JA till uppgifter på ett trovärdigt sätt.
 Som du/ni säkert förstår är jag väldigt nöjd med denna kursen! För mig var det inga stora Aha upplevelser, men en hel del riktigt bra och tänkvärda tips och rekommendationer. Det bästa av allt är många delar går ju bra att börja med direkt!

 Kanske är Aha upplevelsen den totala upplevelsen när jag känner att det börjar bli struktur, ordning och reda i en arbetssituation som enligt flera kamrater i min omgivning beskrivs som mycket komplex.

Jag räknar med att det ibland kommer att vara kaos i inkorg och uppgifter och att tiden inte räcker till, men jag tror att den systematik jag använder nu ändå kan förebygga väldigt mycket!

För allt detta är jag er ett stort tack skyldig!
Mejl från deltagare på en verksamhetsintern heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook  en vecka efter utbildningen

Vill bara framföra ett stort tack från oss alla! Jag har bara hört mycket positiva kommentarer kring ditt föredrag. Folk fick med sig den där aha-känslan jag hade hoppats. Jag hör redan att ngr gjort förändringar i inställningar och annat.
Mejl från Pernilla, beställare av en 2-timmarsföreläsning i Hållbar Effektivitet för 35 personer

Dina utbildningar är fenomenala. - Hej Mia! Bara så att du vet så är dina utbildningar så grymma. Jag har redan ökat effektiviteten i arbetet i Teams =) Sök, filter, spara meddelanden. TOPPEN!
Mejl från Kalle, deltagare i en 2-timmars Teamsutbildning och sedan tidigare van Teamsanvändare

Bra och givande kurs! Nytänkande för våra typiska mötesmetoder vi använder idag. Vill implementera flera av dessa i mina möten. Matnyttigt och kul! Överträffade förväntningar. Rekommenderar! Bra tydlig ledare! Bra samlande av gruppen i början av dagen. Snyggt att du, Ann, skapande en så tillåtande stämning. 

Deltagare på utbildningen Effektiva & Engagerande Möten

Nedan exempel på hur uppföljningsdiagram kan se ut några månader efter ett individuellt program har avslutats:

Jag vill än en gång tacka för utbildningen som jag har fått. Jag har stor nytta av kunskapen i mitt arbete med att frigöra tid till annat som är viktigt att kunna diskutera med chefer och medarbetare.
Mejl från deltagare på en verksamhetsintern heldagsutbildning i   Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook , 7 veckor efter utbildningen

En stor tack för din tid och en väldigt bra och professionell utbildning! Alla var väldigt nöjda och vill gärna börja direkt att använda alla de olika tips du gav oss. Deltagare på utbildningen Arbeta Smartare med OneNote

Du får väldigt mycket bra och positiv respons som kursledare hör jag runt omkring mig också, så det får du ta till dig! :-)
Sen tror jag att många inte trodde att de skulle kunna lära sig så mycket om t ex Outlook, för det jobbar man med dagligen, men det gjorde vi ju! :-).
Mejl från beställare/samordnare av verksamhetsinterna utbildningar för ca 100 personer i Arbeta Effektivare med Outlook samt Arbeta Smartare med OneNote

Jag har via mitt jobb haft förmånen att få gå en endags kurs med Maria Breitholtz Söderström. Kursen hette Personlig Effektivitet och Outlook, och det var framförallt fokus på hållbar effektivitet. Otroligt bra och inspirerande kurs! Vi fick tips om riktigt kraftfulla övningar och dessutom fick vi lära oss få pli på mailboxen. Jag som får ca 40 mail/dag har i skrivande stund endast 26 mail i min inbox tex! Det utan att det tar någon energi – tvärtom!
Cc-mejl till TimeFinder som en deltagare skickade till en organisation som ville ha tips om föreläsare/utbildare

Jag har nu reflekterat, och jag har gjort en del förändringar i arbetssättet. Kursen tycker jag var riktigt bra, och har därför rekommenderat den för mina kollegor som tyckte det lät intressant. Hur som helst, STORT TACK för en väl genomförd utbildning, med ett så positivt engagemang och glädje från dig ! :-) Det var ett tag sedan jag möttes av en så engagerad och glad föredragshållare, så bara det glädjer mig fortfarande!
Mejl från deltagare på heldagsutbildning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook , ca 2 månader efter utbildningen

Jag känner mig verkligen jättenöjd :-). Jag jobbar mer strukturerat och upplever att jag äger min tid i större utsträckning. Tack för bra utbildning och alla tips!
 Mejl från Marie, deltagare på en verksamhetsintern heldagsutbildning 

Jag fick coachning i Hållbar Effektivitet  & Arbeta Effektivare med Outlook av TimeFinder för nu flera år sedan. Och jag använder fortfarande verktygen jag fick lära mig där. De verktygen har gjort att jag känner mer kontroll och kan använda tiden mer effektivt. Och framförallt så märker jag snabbt när jag håller på att "trilla dit igen" och börjar planera in för mycket och då vet jag hur jag ska göra för att ordna upp det igen. Jag har också kunnat dela med mig av Outlook-tips till mina kollegor så vi alla har kunnat jobba mer effektivt. Rekommenderar alla att ta sig tid till detta - det kommer löna sig.
 Frida, Skatteverket

"Tack för en väl genomförd utbildning, det blev mycket lyckat!
Vill ge dig beröm som en mycket tydlig och förtroende ingivande föreläsare/utbildare.
 Chef och deltagare på en verksamhetsintern heldagsutbildning för 25 personer

Tack för alla superbra tips som verkligen har gjort att jag kan jobba mer effektivt!
 Anna på Scouterna

Har fått mycket bra återkopplingar från deltagarna förra veckan. Många har också redan börjat jobba med vissa delar.
 Carina, Systembolaget

Kursen gällande personlig effektivitet var mycket bra eftersom den både gav kunskap om hur hjärnan fungerar när man försöker göra flera saker samtidigt, och konkreta tips på vad man kan göra för att underlätta sitt arbete. Att innan kursen var slut behöva ta ställning till exakt vad man själv tänker göra för att förbättra sin struktur var ett bra sätt att komma igång direkt så att kunskapen inte stannar på det teoretiska planet.
 Sofia, Landstinget i Östergötland

Jag är effektivare och ”sparar” uppskattningsvis en timme per dag genom att  inte hoppa fram och tillbaka samtidigt som jag känner att jag har mer kontroll. Känns bra att  gå hem när jag har bockat av alla uppgifter under dagen, kollat igenom morgondagen och veta att jag inte glömt något eftersom det finns i Uppgifter.
 Monika, Systembolaget
Deltagare på halvdagsutbildning Personlig Effektivitet & Outlook+ 1 timmes individuell genomgång 


Du hittar ytterligare referenser via vår samarbetspartner Utbildning.se: