Microsoft 365/Officeprogram 

"Nu när jag förstår mer om hur det hänger ihop och hur vi kan använda olika verktyg, funktioner och program öppnar sig en helt ny värld av möjligheter. Från att mest ha varit frustrerad och osäker känns det plötsligt spännande och roligt!"

Microsoft 365 och Officeprogram


Hållbar effektivitet handlar ju även om effektiv och produktiv användning av de verktyg vi behöver i vardagen. Många företag, organisationer och verksamheter har redan infört Microsoft 365 eller är på väg att införa det.

Ofta har man dock som ledare, medarbetare eller team inte fått någon utbildning i hur allt hänger ihop och hur man kan använda de olika funktionerna, verktygen och programmen. Så den effektivitet och produktivitet som Microsoft 365 verkligen kan erbjuda lyser ofta med sin frånvaro och inte sällan känns det som att det nya skapar frustration och osäkerhet istället för smartare sätt att jobba.

För att ändra på detta erbjuder vi på TimeFinder alltifrån introduktions-/inspirationsutbildningar med pedagogiska genomgångar till avancerade användarutbildningar och konsulthjälp för att sätta upp er Microsoft 365-miljö på bästa sätt. Vi skräddarsyr både utifrån längd och innehåll. Det kan röra sig om alltifrån en timmes inspirationsföreläsning till längre utbildningar och/eller konsultupplägg.

Är det de klassiska Officeprogrammen ni behöver hjälp med? Då har vi flera superduktiga utbildare som kan hjälpa er med anpassade utbildningar i t ex Excel, Word, PowerPoint, OneNote, Outlook osv utifrån vad ni har för behov.

Kolla in våra olika öppna utbildningar på Utbildning.se eller Kontakta oss för att hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.