Våra träningspass och program för grupper 

Träningspass och program för grupper

Kanske är ni t ex ett team, en avdelning eller en projektgrupp som vill gå en utbildning tillsammans eller så vill du göra träningen tillsammans med personer i liknande roller som din för att utbyta erfarenheter med personer i andra organisationer. Oavsett vad så erbjuder vi möjlighet till verksamhetsanpassad gruppträning eller en öppen specialanpassad gruppträning.

Precis som vid våra helt individuella träningspass och program har du/ni alltid en personlig tränare som följer upp, handleder och coachar dig/er. Utifrån många års erfarenhet vet vi vad många ofta behöver råd och stöd kring och vi har därför tagit fram ett antal träningspass inom hållbar effektivitet. MEN vi vet också att alla inte har samma behov så därför skräddarsyr vi upplägget för era behov.

Ni kan välja att enbart gå ett specifikt träningspass eller ett helt träningsprogram där vi plockar de olika passen utifrån era behov. Kontakta oss för ett gratis rådgivningssamtal där vi gemensamt kan komma fram till vad som skulle passa just er som grupp. OBS! Ni förbinder er inte vid något genom att boka ett rådgivningssamtal och det är helt gratis. Boka in en tid i kalendern eller kontakta oss via vårt kontaktformulär

Nedan hittar du några exempel på våra olika utbildnings-/träningsupplägg.

Våra utbildningsupplägg för grupper

Enstaka träningspass

Kanske är ni bara ute efter att t ex träna ert fokus, hantera mailen effektivare, bli bättre på att planera och prioritera eller sluta prokrastinera? Då kan ni boka upp ett eller ett flera träningspass för t ex er avdelning, projektgrupp eller team. Dessa pass erbjuds både fysiskt och digitalt. Läs mer om våra olika träningspass här.

Kontakta oss för förslag och prisuppgifter.
 

Våra klassiker i färdiga förpackningar

Förutom att vi kan sätta ihop olika träningspass till ett program även för grupper så har vi självklart även kvar våra populära utbildningar:
Personlig Effektivitet & Outlook Jobba Effektivare med Outlook som verktyg
Fokus & Hjärnkoll
Skapa superstruktur med OneNote

Effektiva & Engagerade möten
Få koll på Office 365/Microsoft 365Specialanpassade träningsprogram   

Vi erbjuder även öppna specialanpassade grupputbildningar för t ex Projektledare, Assistenter mm och när det finns datum för öppna tillfällen hittar du det bland TimeFinders utbildningar via Utbildning.se där du också kan boka utbildningarna direkt.

Kostnaden för våra specialanpassade program kommer att framgå i samband med att det finns datum och mer info kring dessa.   För mer info eller för att boka klickar du här

Under hösten 2020 har vi även ett specialinriktat program för att tackla utmaningar med att jobba hemifrån/på distans. I detta program ingår kortare träningsfilmer och övningar samt möjlighet att få individuell handledning/rådgivning eller coachning genom att enkelt boka in tid via vår bokningskalender. Läs mer här eller  Kontakta oss för att få mer info kring detta upplägg.