Våra träningspass och program för grupper 

Träningspass och program för grupper

Kanske är ni t ex ett team, en avdelning eller en projektgrupp som vill gå en utbildning tillsammans eller så vill du göra träningen tillsammans med personer i liknande roller som din för att utbyta erfarenheter med personer i andra organisationer. Oavsett vad så erbjuder vi möjlighet till verksamhetsanpassad utbildning/gruppträning eller öppen utbildning/gruppträning.

Precis som vid våra helt individuella träningspass och program har du/ni alltid en personlig tränare/coach som följer upp, handleder och coachar dig/er. Utifrån många års erfarenhet vet vi vad många ofta behöver råd och stöd kring och vi har därför tagit fram ett antal träningspass inom hållbar effektivitet. MEN vi vet också att alla inte har samma behov så därför skräddarsyr vi upplägget för era behov.

Ni kan välja att enbart gå ett specifikt träningspass eller ett helt träningsprogram där vi plockar de olika passen utifrån era behov. Kontakta oss för ett gratis rådgivningssamtal där vi gemensamt kan komma fram till vad som skulle passa just er som grupp. OBS! Ni förbinder er inte vid något genom att boka ett rådgivningssamtal och det är helt gratis. Boka in en tid i kalendern eller kontakta oss via vårt kontaktformulär

Nedan hittar du några exempel på våra olika utbildnings-/träningsupplägg.

Våra utbildningsupplägg för grupper

Enstaka utbildningar/träningspass

Kanske är ni bara ute efter att t ex träna ert fokus, hantera Teams effektivare, bli bättre på att planera och prioritera eller sluta prokrastinera? Då kan ni boka upp ett eller ett flera träningspass för t ex er avdelning, projektgrupp eller team. Dessa utbildningar/pass erbjuds både fysiskt och digitalt. Läs mer om våra olika utbildningar/träningspass här.

Kontakta oss för förslag och prisuppgifter.
 

Våra klassiker i färdiga förpackningar

Förutom att vi kan sätta ihop olika utbildningar/träningspass till ett program även för grupper så har vi självklart även kvar våra populära utbildningar:
Hållbar Effektivitet 
Fokus & Flow

Arbeta Effektivare med Outlook 
Arbeta Smartare med med OneNote
Få koll på Microsoft 365/Teams, Officeprogrammen

Timefulnessprogrammet 

Vårt Timefulnessprogram finns som öppet och verksamhets-/företagsanpassat. 

 För mer info eller för att boka klickar du här